Συμπαραστέκεται η ΛΑΣ στους διωκόμενους Χιώτες για τη δίκη του Πελαγίτη

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Αγλαΐα Κυρίτση και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης με την κάτωθι ανακοίνωσή της, εκπροσωπώντας την ολομέλεια της παράταξης, στέκεται δίπλα στους διωκόμενους Χιώτες πολίτες που τέθηκαν σε δίκη για τα όσα συνέβησαν με την αποτροπή εκφόρτωσης μηχανημάτων του Πελαγίτη για την δημιουργία δομής στο Θόλος:

“Ενώνουμε τη φωνή μας, συμπορευόμαστε και συμπαραστεκόμαστε σε όλους όσοι σήμερα διώκονται γιατί εναντιώθηκαν στη δημιουργία υπερκέντρων κράτησης προσφύγων και μεταναστών στα νησιά μας.
Γιατί εναντιώθηκαν στα σχέδια εγκλωβισμού χιλιάδων ψυχών, κατατρεγμένων από πολέμους και φτώχια και εμπόδισαν την υλοποίηση «σύγχρονων» φυλακών στη Χίο και τη Λέσβο, υπερδομών «λάστιχο» της ΕΕ που «τσουβαλιάζουν» και εκμεταλλεύονται ανθρώπους κατά το δοκούν…

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα είμαστε στην πρώτη γραμμή των αγώνων:

  1. για να μην υλοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνησης και όσων εργαλειοποιούν τον ανθρώπινο πόνο και την απελπισία,
  2. για να σταματήσουν οι κάθε λογής πόλεμοι που δημιουργούν προσφυγιά
  3. για να μην γίνει η χώρα μας συμμέτοχος στους σχεδιασμούς και στους πολέμους που οι ευρωαντλαντικοί «σύμμαχοί» μας απεργάζονται
  4. για να παραμείνουν τα νησιά μας κοιτίδες ζωής, πολιτισμού, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς
  5. η οργανωμένη επιχείρηση ποινικοποίησής των αγώνων και των αντιστάσεων θα βρίσκει απέναντί της καθημερινά το λαό”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.