Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Π. Μπουγδάνου με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικής Βορείου – Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνο επισκέφθηκαν ο Υποστράτηγος Σταμούλης Ιωάννης, Συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικής Βορείου – Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, ο Αρχιπύραρχος Θεοφιλόπουλος Κωνσταντίνος, Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και ο Πύραρχος Βουράκης Ιωάννης, Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Χίου.

Με βασικό αντικείμενο συζήτησης τον σχεδιασμό της επόμενης αντιπυρικής περιόδου για το Νομό της Χίου. Συζητήθηκαν θέματα όπως οι έκτακτες υγειονομικές συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του Κορονοϊού και έγινε αποτίμηση της αντιπυρικής περιόδου που παρατάθηκε μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια ο Υποστράτηγος κ. Σταμούλης Ιωάννης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνο για την προσφορά πυροσβεστικού υλικού στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Π. Μπουγδάνος δήλωσε ότι «θα συνεχίσουμε να  είμαστε αρωγοί στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλετε και θα επικεντρωθούμε στην καλύτερη θωράκιση του Νομού μας.»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.