Συνάντηση Δημάρχου Οινουσσών με Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

 

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας είχε σήμερα ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης , ο δήμαρχος ανέπτυξε στον Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Σκούμα, την αναγκαιότητα ένταξης του λιμένα Οινουσσών στα συνοριακά σημεία διέλευσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη συνθήκη SCHENGEN.

Τη συνάντηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο. Δανιήλ μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Σε αυτήν αναφέρει μεταξύ άλλων :

“Ο επικεφαλής της ΕΛΑΣ δήλωσε την θετική του συγορία και την αμέριστη συνδρομή του στους τομείς αρμοδιότητας της Αστυνομίας με σκοπό να συμβάλλει κατ’ αυτόν τον τρόπο στις προοπτικές ανάπτυξης κι αύξησης της επισκεψιμότητας στο νησί μας. Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Αρχηγό για την τιμητική του στήριξη προς το αίτημα του Δήμου και του τοπικού πληθυσμού και συνεχίζουμε με θετικό πρόσημο τις διαδικασίες για να πλησιάσουμε τον στόχο, που διαφαίνεται πλέον εφικτός” , καταλήγει ο Δήμαρχος Οινουσσών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.