Συνάντηση Δημάρχου Χίου με την Πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο, κ. Κέλλυ Λουφάκη

 

Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, συναντήθηκε τη Τρίτη (6/4/2021) με την Πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο, κ. Κέλλυ Λουφάκη. Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιώργος Πατεριμός και η Εκπρόσωπος του Σωματείου Ίωνες ΑμεΑ, κ. Μαρκέλλα Αγιασμάτη.

Επίκεντρο της συζήτησης τους ήταν η ενημέρωση του Δημάρχου για τα προβλήματα του Αθλητικού Σωματείου των Ιώνων αλλά και η μέχρι τώρα αξιόλογη και επιτυχημένη πορεία του.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη την κ. Λουφάκη για τη λαμπρή πορεία της στο χώρο του αθλητισμού καθώς αποτελεί πρότυπο προς μίμηση για την νέα γενιά αλλά και παράδειγμα για όλους. Επιπλέον, συνεχάρη το Σωματείο Ίωνες ΑμέΑ και τους αθλητές του όχι μόνο για τις διακρίσεις και επιτυχίες στον αθλητικό στίβο αλλά κυρίως για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν, η οποία μεταφέρει σπουδαία μηνύματα σε όλη την κοινωνία.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμαρχος επισήμανε ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και ο Δήμος Χίου έχουν πάντα ανοιχτή μία μεγάλη αγκαλιά για τους αθλητές και για τις οικογένειες τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.