Συνάντηση Καραμανλή, Κεφαλογιάννη, Μηταράκη για το Αεροδρόμιο της Χίου

Με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή και τον Υφυπουργό, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη συναντήθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και Βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε παρουσία των αρμόδιων διευθυντικών στελεχών και είχε ως θέμα συζήτησης το Αεροδρόμιο της Χίου.

Ο κ. Μηταράκης ζήτησε από τους αρμόδιους Υπουργούς να τεθεί το έργο του Αεροδρομίου της Χίου υψηλά στις προτεραιότητες της νέας πολιτικής ηγεσίας, γεγονός για το οποίο υπήρξε ταύτιση απόψεων. Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι οι βασικές προτεραιότητες είναι η επέκταση του διαδρόμου και η βελτίωση του κτηρίου του αεροδρομίου. Αποφασίστηκε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση των τεχνικών μελετών και των μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και για την επέκταση του διαδρόμου και για τη μετατόπιση της παραλιακής οδού. Παράλληλα, η ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών δεσμεύτηκε να παρακολουθεί εντατικά το έργο ώστε σύντομα να έχουμε σύντομα απτά αποτελέσματα.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Μηταράκης δήλωσε: «Το Αεροδρόμιο της Χίου είναι βασική μου προτεραιότητα, καθώς μπορεί να αποτελέσει ορόσημο για την ανάπτυξη του νησιού. Είναι ένα έργο πνοής που θα βοηθήσει ευρύτερα τη Χίο. Δεσμεύομαι να παρακολουθώ στενά το έργο. Η περίοδος του χαμένου χρόνου για τη Χίο ανήκει πλέον στο παρελθόν. Τώρα μπορούμε!».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.