Συνάντηση σπουδαστών ΑΕΝ Χίου και Οινουσσών στα πλαίσια συμμετοχής στο Πρόγραμμα “Tsakos Cadets Steps”

Την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ενημέρωσης σχετικά με τις τελευταίες δράσεις και παροχές του Ομίλου Τσάκος στους Ναυτικούς του, όπως αυτές ανακοινώθηκαν κατά το πρόσφατο Officers’ Forum στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου στην Αθήνα γνωριμίας, όπως επίσης και ανταλλαγής απόψεων και επαγγελματικών εμπειριών. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν σπουδαστές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού Χίου και Οινουσσών. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» στη Χίο.

Στους παρευρισκομένους δόθηκε η δυνατότητα να ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ομίλου “Tsakos Cadets Steps”, στο οποίο οι σπουδαστές Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού εξελίσσουν τις γνώσεις τους σε θέματα που αφορούν τη σύγχρονη Ναυτιλία και είναι απαραίτητες στον σημερινό Αξιωματικό Ε.Ν. Επίσης, παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματα συμμετοχής στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του Ομίλου Τσάκου και Συνεργατών, το οποίο αφορά ναυτικούς, συνεργάτες και μέλη εταιρειών, που έχουν έμπρακτη επαγγελματική σχέση με τον Όμιλο, όπως επίσης και των τελευταίων πρωτοποριακών παροχών του Ομίλου προς τους Ναυτικούς και τις Οικογένειές τους.

Επίσης, παρευρέθησαν εν ενεργεία Πλοίαρχοι και Μηχανικοί του Ομίλου, οι οποίοι με την σειρά τους αντάλλαξαν απόψεις και απορίες με τα μελλοντικά στελέχη του Ομίλου σε μία συνάντηση με διαδραστικό χαρακτήρα. Δόθηκε ακόμη, η δυνατότητα περαιτέρω γνωριμίας μεταξύ των σπουδαστών και σύσφιξης σχέσεων.

Ενημέρωση σπουδαστών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.