Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου Π. Μπουγδάνου με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου -Δασκαλάκη

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη είχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος, ο Δήμαρχος Οινουσσών Γεώργιος Δανιήλ, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Βρουλής Παντελής, Καμπούρης Στυλιάνος, Νυκτας Νικόλαος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κριμιζής  Χριστόφορος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μπουγδάνος καλωσόρισε την Προέδρο της επιτροπής προσφέροντας της ένα καλάθι με πληθώρα Χιώτικών παραδοσιακών προϊόντων, βιβλίο και γκραβούρα του Κάμπου Χίου. Παράλληλα την ευχαρίστησε για την επίσκεψη και αναφέρθηκε σε μια στενή συνεργασία για την υλοποίηση μιας σειράς δράσεων και  πρωτοβουλιών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης θύμισε τη συμβολή της Χίου στην Επανάσταση και επεσήμανε ότι παρά τους ποταμούς αίματος που χύθηκαν, το νησί κατάφερε να ανασυγκροτηθεί και σήμερα να αναπτύσσεται πνευματικά και οικονομικά. Υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να αποτελέσει ισχυρό κρίκο σε αυτή την ιστορική στιγμή για τη χώρα.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν επίσης τα μέλη της Ολομέλειας, Καθηγητές, Νίκος Κανελλόπουλος, Πασχάλης Κιτρομηλίδης και Δέσποινα Μουζάκη.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.