Συνάντηση του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη με το Προεδρείο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης συναντήθηκε σήμερα (18/10) με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χίου κ. Κώστα Βεζέρη και τα μέλη του συλλόγου κ. Ματθαίο Μερμηγκούση και Στυλιανό Πονηρό.

Επίκεντρο της συζήτησης που ακολούθησε ήταν η επικρατούσα κατάσταση για την εστίαση έπειτα από τη δύσκολη περίοδο των αυστηρών υγειονομικών μέτρων λόγω της πανδημίας αλλά και τα νέα δεδομένα που αφορούν τον κλάδο εν όψει και της χειμερινής περιόδου. Όπως αναφέρθηκε εκ μέρους των επαγγελματιών, η εστίαση αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα λόγω της υγειονομικής κρίσης και ως εκ τούτου είναι απαραίτητη η στήριξη τους προκειμένου να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις τους. Παράλληλα, έκριναν πολύ θετικά τα μέτρα της Δημοτικής Αρχής σε σχέση με τα μειωμένα ανταποδοτικά τέλη αλλά και ιδιαίτερα εποικοδομητική την επικοινωνία και τη συνεργασία με το Δήμο. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι οπωσδήποτε η εστίαση σήκωσε όλο αυτό το διάστημα ένα τεράστιο βάρος λόγω της πανδημίας και επιβάλλεται έτι περαιτέρω να στηριχθούν τα καταστήματα και οι επαγγελματίες, σημειώνοντας ότι ο Δήμος Χίου έχει αδιάλειπτα ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την εστίαση και τους ανθρώπους του κλάδου και τους στηρίζει με κάθε δύναμη και μέσο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.