Συνάντηση του Δημάρχου Χίου με τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιο Λιβανό

Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/07/2021) με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιο Λιβανό. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ιωάννης Ξενάκης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ κ. Βασίλης Μυριαγκός.

Σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν τη βελτίωση των αγροτικών υποδομών στο νησί μας, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην ολοκλήρωση του Φράγματος στην περιοχή Κόρης Γεφύρι, το οποίο είναι μείζονος σημασίας για την ανάπτυξη του νησιού μας. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση για όλα τα αγροτικά και κτηνοτροφικά ζητήματα που άπτονται του χιακού πρωτογενούς τομέα.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιος Λιβανός δεσμεύτηκε σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του φράγματος εκφράζοντας την πλήρη στήριξη του Υπουργείου για τα ζητήματα που τέθηκαν από το Δήμο Χίου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, τέλος, επισφραγίστηκε η άριστη συνεργασία και επικοινωνία του Δήμου Χίου και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.