Συναντήσεις των υποψηφίων του Δικτύου Πολιτών με στελέχη του Δήμου

O επικεφαλής του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ Μανόλης Στάθης με  υποψηφίους της δημοτικής παράταξης, πραγματοποίησαν σειρά ενημερωτικών συναντήσεων.

«Πιστεύοντας απόλυτα, ότι η Κοινωνική  πολιτική του Δήμου αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τομείς η αρχή των επισκέψεων μας ξεκίνησε, με τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Π.Καμπούρη και διευθυντές των κοινωνικών και αθλητικών δομών και  συνεχίσθηκε με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικών Πολιτικών Γ. Παπαδόπουλο» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δικτύου Πολιτών.

«Κατά την διάρκεια των επισκέψεων έγινε αναλυτική και ουσιαστική ενημέρωση για τις υφιστάμενες δομές του Δήμου, ετέθησαν ερωτήματα, ενημερωθήκαμε για προβλήματα που υπάρχουν και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος .

Ως ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ έχουμε στόχο την επόμενη μέρα στον Δήμο Χίου,  στηρίζοντας  την θεμελίωση του νέου κοινωνικού κράτους που έχει ως βασικό αποδέκτη την Κοινωνική Πολιτική του Δήμου.

Για εμάς είναι αναγκαιότητα η άσκηση κοινωνικής πολιτικής προς όφελος όλων των πολιτών χωρίς διαχωρισμούς, διακρίσεις και αποκλεισμούς, αξιοποιώντας το σύνολο των θετικών νομοθετικών πρωτοβουλιών, με όρους διαφάνειας και δικαιοσύνης.
Για εμάς είναι  αναγκαιότητα η αντιμετώπιση των συμπολιτών μας με ευαισθησία και αλληλεγγύη έχοντας ειδική μέριμνα προς τους ασθενέστερους, τους ανέργους και τα ΑΜΕΑ».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.