Συνδικαλιστές και πολιτικάντηδες της τρύπιας πεντάρας! Γράφει ο Λ. Πυκνής

Δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι σχετικό όπως αναφέρεται στον τίτλο του άρθρου μου!
Αλλά δυστυχώς και να θέλω να αγιάσω δεν με αφήνει η περιρρέουσα πολιτική αντιπαράθεση πού πήρε διαστάσεις από την καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακού ότι διατίθενται 47 κλίνες ΜΕΘ για V.I.P. και μ’ αυτόν τον τρόπο κατηγορεί τους ΗΡΩΕΣ Υγειονομικούς που εδώ και δύο χρόνια δίνουν τον αγώνα στον βωμό του καθήκοντος και στον όρκο πού έχουν δώσει του “ΙΠΠΟΚΡαΤΟΥΣ ” ότι άγονται και φέρονται από Κυβέρνηση και Υπουργεία.
Δυστυχώς βλέπω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με όλα τα ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας κομματικά εξαφτέρυγα συνδικαλιστές και συνδικαλιστικές οργανώσεις με μπροστάρηδες πρώην υπουργό ΠΟΛΑΚΗΣ εν αγαστή Συνεργασία και αγκαλιά με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακό, καθώς και τους ανεγκέφαλους αντιεμβολιαστές τραμπούκους και νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με πανό να βρίσκονται έξω από το υπουργείο Υγείας με συνθήματα για το νέο fake news του ΣΥΡΙΖΑ για τους V.I.P και την καβάντζα κλινών Covid-19 στις ΜΕΘ!
Πρωτοστατεί ο Τσίπρας στην Βουλή με κατάθεση επερώτησης για το συγκεκριμένο θέμα χωρίς την υπογραφή και την συγκατάθεση του αρμόδιου στον τομέα υγείας και πρώην υπουργού Ανδρέα Ξανθού, ο οποίος δεν συμφωνεί ότι οι HΡΩΕΣ Υγειονομικοί θα ήταν δυνατόν να κάνουν διαλογή και επιλογή ασθενών ανάλογα με την θέση της κοινωνικής προβολής και ευρωστίας πορτοφολιού του κάθε ασθενούς.
Και ερχόμαστε στο δια ταύτα πώς και γιατί έχει πιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ όλη αυτή η πρεμούρα και το τρέμουλο; και ξαμόλησε όλα τα εξαφτέρυγα συνδικαλιστές και νεολαία μαζί με βουλευτές να δημιουργούν αναμπουμπούλα και αναταραχή με ψέματα και διχασμό στους πολίτες της χώρας;
Βλέποντας καθημερινά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να βρίσκεται στην κορυφή του διεθνούς γίγνεσθαι και να παίζει σημαντικό ρόλο στην γεωπολιτική και γεωστρατηγική σκακιέρα μεταξύ των υπερδυνάμεων Ανατολής και Δύσης, ως διαμεσολαβητής και ως πυλώνας σταθερότητας της περιοχής μας και της ανατολικής Μεσογείου και μέσης Ανατολής τον έχει πιάσει φόβος και πανικός.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Βλέποντας ό,τι και στο ΠΑΣΟΚ ανατέλλει και πάλι με νέο αίμα ο πράσινος ήλιος τουρτουρίζει μες την παγωνιά της μοναξιάς και της απαξίωσης γιατί τώρα πλέον φαίνεται καθαρά ότι οδηγείται στο 3% εκεί που ανήκουν οι 16 συνιστώσες πού απαρτίζεται αυτό το συνονθύλευμα της ανομίας και των αντιεξουσιαστών που στις αγκάλες του βρίσκεται η Σάρα η Φάρα και το κακό συναπάντημα!
Δεν θέλω να γράψω για τον ΓΑΠ για τις μπούρδες και την νοθεία μέσα στο ίδιο το κόμμα του που λέει και ξελέει γιατί και οι γεννήτορες του μια ζωή είχαν ως σύνθημα την βία και την νοθεία.. αμπαντά …μπαμπαντά …ας τον κρίνουν οι εκλέκτορες του ΚΙΝΑΛ…ΠΑΣΟΚ την Κυριακή.
Και επανέρχομαι στο θέμα της ΜΕΘ, όταν ήρθε στην εξουσία η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπήρχαν 557 κλίνες ΜΕΘ σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της Ελλάδας.
Όταν ξεκίνησε η Πανδημία του Κορωνοϊού ο Βασίλης Κικίλιας τις έφθασε 1.305 και με μεγάλη προσφορά από ευεργέτες ιδιώτες.
Υπάρχουν και στις Ιδιωτικές κλινικές 350 κλίνες ΜΕΘ για όλα τα περιστατικά.
Βέβαια ανάλογα με τις ανάγκες της Πανδημίας αναπτύσσονται κλίνες Covid-19 σε όποιες περιοχές της χώρας είναι απαραίτητο…και δεν χρειάζεται ούτε είναι δυνατόν να μην υπάρχουν κλίνες ΜΕΘ για όλα τα υπόλοιπα περιστατικά!
Δυστυχώς για άλλη μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ με τον ΤΣΙΠΡΑ και τον ΠΟΛΑΚΗ και το φερέφωνο πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακό δημιουργούν επεισόδια και αναμπουμπούλα για κομματικά οφέλη εναντίον δυστυχώς των Ηρώων υγείας που επί δύο χρόνια αγωνίζονται νυχθημερόν στο βωμό του καθήκοντος!
Απ’ ότι φαίνεται ολοκάθαρα ο Μιχάλης Γιαννακός θα βρίσκεται στην λίστα στις επόμενες εκλογές των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Και δεν γράφω χωρίς γνώσεις και στοιχεία του αντικειμένου γιατί σας λέω ότι υπηρέτησα το χώρο της Υγείας για 17 χρόνια 1963 έως 1980 και μάλιστα στο πόστο και το αντικείμενο της διασωλήνωσης ως πρακτικός ναρκωτής ή Αναισθησιολόγος με χορήγηση 4.200 ασθενών με ενδοτραχειακή νάρκωση με γνώσεις που έλαβα από έναν εκ των πρώτων Αναισθησιολόγων στην Ελλάδα το Νο 13 από τους 17 πρώτους Αναισθησιολόγους μέχρι το 1967 τον μεγάλο δάσκαλο μου που λέγεται Γεώργιος Κατσουράκης και είμαι ευτυχής πού τον έχω και σήμερα φίλο μου στο Facebook και έχουμε σχεδόν καθημερινή επικοινωνία και εύχομαι νά ξεπεράσει τα 100 χρόνια ζωής και να χαίρεται όλη την οικογένεια του!
Αυτά τα λίγα για ενημέρωση κάθε αρνητή και αντιεμβολιαστή με την παρότρυνση να πάνε να εμβολιαστούν για να αποκτήσουμε την ελευθερία μας και τiς χαρές της ζωής!
Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο με Υγεία και Χαρά σε όλες τις Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης!
Χίος, 10 Δεκεμβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.