Συνελήφθησαν 2 άτομα στη Χίο, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

 

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ποσότητα κάνναβης -312,7- γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των -2.500- ευρώ

Συνελήφθησαν, χθες (12-03-2021) σε περιοχή της Νότιας Χίου, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, δύο (2) ημεδαποί (43χρονος και 46χρονος), οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, αστυνομικοί εντόπισαν τον 46χρονο, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε μεταβεί στην οικία του 43χρονου στην παραπάνω περιοχή και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους -268- γραμμαρίων.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του 43χρονου αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

  • -3- νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους  -41,7- γραμμαρίων,
  • μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σε μορφή σοκολάτας),
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • κινητό τηλέφωνο και
  • το χρηματικό ποσό των -2.500- ευρώ.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών προορίζονταν για διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.