Συνελήφθησαν 3 άτομα στη Χίο για διάπραξη κλοπής

Συνελήφθησαν,  στη Χίο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 24 και 30 ετών, ο οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπής. Συγκεκριμένα και όπως προέκυψε από τα στοιχεία  της έρευνας, οι συλληφθέντες, στις 22 Νοεμβρίου 2018, δρώντας από κοινού, μπήκαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 37χρονου ημεδαπού, στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσαν ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Ακόμη σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου συνελήφθη,  μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 30 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες στην παραπάνω περιοχή, ο 30χρονος αφαίρεσε από την κατοχή 47χρονης ημεδαπής, ένα πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των -120- ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών και κατασχέθηκε.

Σύλληψη ατόμου στη Χίο, για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνελήφθη, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, ένας  ημεδαπός, ηλικίας 28 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα, στο οποίο ο 28χρονος απασχολούταν ως προσωρινά υπεύθυνος, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, σε ώρες κοινής ησυχίας, με την ένταση της μουσικής να ξεπερνά το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.