Συνελήφθησαν 5 άτομα, κρατούμενοι στο Κατάστημα Κράτησης Χίου, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε συγκρατούμενό τους

Συνελήφθησαν χθες (28-07-2019) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, πέντε (5) αλλοδαποί, ηλικίας από 25 έως 44 ετών, έγκλειστοι στο Κατάστημα Κράτησης Χίου, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε 38χρονο αλλοδαπό συγκρατούμενό τους, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, οι συλληφθέντες (κρατούνται για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπή) χθες το πρωί, δρώντας από κοινού, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον 38χρονο (κρατείται για υπόθεση ναρκωτικών) με χρήση σωματικής βίας, γκλόπς, μαχαίρι και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, προκαλώντας του σωματικές βλάβες σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Χίου, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, τρία αυτοσχέδια γκλόπς, αυτοσχέδιο μαχαίρι και τέσσερα ακόμη αυτοσχέδια αιχμηρά αντικείμενα (σουβλιά).

Οι συλληφθέντες αλλοδαποί με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.