Συνελήφθη ημεδαπός στη Χίο, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

 

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, -2- δενδρύλλια κάνναβης και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους -24- περίπου γραμμαρίων

 

Συνελήφθη, προχθές (15-03-2022) στην ευρύτερη περιοχή του Βροντάδου στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, διακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς καλλιεργούσε σε εσωτερικό χώρο της οικίας του στην παραπάνω περιοχή, δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους -70- εκατοστών.

 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν επίσης, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους -24- περίπου γραμμαρίων και υφασμάτινη ντουλάπα με σύστημα φωτισμού και εξαερισμού προοριζόμενη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Τα δενδρύλλια, τα ναρκωτικά και η υφασμάτινη ντουλάπα με τον παρελκόμενο εξοπλισμό κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.