4 συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (18-01-2019) στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Χίου, ένας ημεδαπός, ηλικίας 27 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 27χρονος είχε στην κατοχή του δύο (2) συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).

Ακόμη, συνελήφθη, χθες (18-01-2019) στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Χίου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 30 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 30χρονος είχε στην κατοχή του νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς) βάρους -3,4- γραμμαρίων, συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους -0,3- γραμμαρίων και νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα έτερης ναρκωτικής ουσίας σε κρυσταλλική μορφή.

Ακόμη, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 25 ετών συνελήφθη, σε βάρος του οποίου  σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).

Τέλος, ένας 41χρονος είχε στην κατοχή του τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς) βάρους -16- γραμμαρίων περίπου και μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, σε μορφή σοκολάτας.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.