Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη, τη Τετάρτη (11-12-2019) στη Χίο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, 28χρονος αλλοδαπός, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει επίσης τα αδικήματα της ληστείας και της κλοπής, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, τη Τρίτη (10-12-2019) το βράδυ σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, ο συλληφθείς, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με 21χρονο αλλοδαπό, επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι τον τελευταίο.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ακόμη ότι, κατά τον ίδιο χρόνο, ο δράστης αφαίρεσε με την απειλή μαχαιριού, κινητό τηλέφωνο από την κατοχή έτερου 23χρονου αλλοδαπού, τον οποίο τραυμάτισε ελαφρά.

Επίσης, όπως καταγγέλθηκε στις αστυνομικές Αρχές, ο 28χρονος αφαίρεσε από χώρο όπου διαμένει 24χρονος αλλοδαπός, το κινητό του τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε ο δράστης στην πόλη της Χίου και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.