Συνεχίζουν να επηρεάζουν τους νέους τα “βαρίδια” της πολιτικής

του Κωνσταντίνου Κυδώνη

Ενώ όλοι πιστεύαμε ότι το πολιτικό σύστημα θα αλλάξει με την αποχώρηση όλων των πολιτικών βαριδίων και στο ελληνικό κοινοβούλιο και στην τοπική αυτοδιοίκηση 1ου και 2ου βαθμού, δυστυχώς επαναλαμβάνονται τα ίδια και χειρότερα από τους νέους δήθεν σωτήρες μας.

Ας μην εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στο μέλλον αυτού του τόπου, διότι μπορεί να αποχώρησαν τα παλιά συστήματα, αλλά έχουν καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να αντικατασταθούν με κάτι καινούργιο, με χαρακτηριστικά όμως από το δικό τους πολιτικό DNA. Για αυτό το λόγο και σε αυτές τις εκλογικές αναμετρήσεις θα ζήσουμε μια από τα ίδια. Οι νέοι που θα αναλάβουν θέσεις ισχύος μετά τις εκλογές έχουν διδαχθεί από γονείς και παππούδες που θήτευσαν σαν σωτήρες στη χώρα και στο τόπο μας. Έτσι έφτασε η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού.

Αυτές οι εκλογές ίσως είναι από τις σημαντικότερες εκλογικές αναμετρήσεις μετά την Μεταπολίτευση στη χώρα μας και στο νησί μας. Αυτός είναι και ο λόγος, που όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Να σηκωθούμε από τον ωραίο καναπέ μας για μια καλύτερη τύχη για όλους μας και πιο πολύ για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Για αυτά τα νέα παιδιά που ξενιτεύονται χωρίς κανένας να βάζει φρένο στη μετανάστευση τους.
Αυτοί που θα έρθουν για να κυβερνήσουν θα κοιτάξουν να επωφεληθούν, αυτοί και η οικογένειά τους. Όλοι οι υπόλοιποι ξανά στην απέξω. Ενημερωθείτε, διαβάστε και με την ισχυρή νοημοσύνη που διαθέτετε, αποφασίστε υπεύθυνα και σωστά ποιος θα κάνει το μέλλον σας καλύτερο και ποιος θα μπορέσει να σώσει ότι απέμεινε. Μην εμπιστευτείτε τα μεγάλα και παχιά λόγια. Μην παρασυρθείτε από τις αγκαλιές και τα φιλιά. Ασφαλώς, αυτά συνέβαιναν σε άλλες εποχές και είναι σίγουρο ότι παρασυρόμασταν διότι παλαιότερα για τις κομματικές παρατάξεις κόβαμε τις φλέβες μας, αλλά από τη στιγμή που όλοι είναι συνένοχοι για τα εθνικά και οικονομικά εγκλήματα της χώρας μας, τους καταδικάζουμε χωρίς δεύτερη σκέψη, με τη ψήφο μας! Ας στείλουμε στις θέσεις αυτές, άτομα αξιόλογα και με καθαρά χέρια.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.