ΣΥΡΙΖΑ και Α. Μιχαηλίδης εμβολιάζουν με “Fake News” την τοπική κοινωνία

 

Ο κυβερνητικός σχεδιασμός «Γαλάζια Ελευθερία» προχωράει με πολύ γοργούς ρυθμούς. Στη Χίο εμβολιάζονται καθημερινά περίπου 800 άτομα, ενώ συνολικά έχουν εμβολιαστεί (μέχρι χθες) 25.605 πολίτες.
Το νησί μας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις ποσοστού εμβολιασμών του πληθυσμού του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Ο στόχος προς την ανοσία και την επιστροφή στην κανονικότητα προχωράει με τις 10 εμβολιαστικές γραμμές που λειτουργούν καθημερινά στο Νοσοκομείο, στα Κέντρα Υγείας Καρδαμύλων, Πυργίου και Χίου.
Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν την ψυχή τους για την υλοποίηση του εθνικού σχεδιασμού. Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους δηλώσεις, χωρίς αφενός τη σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση όπως αρμόζει σε ένα κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, και αφετέρου δίνοντας μια εικόνα δυσλειτουργίας του Νοσοκομείου, όχι μόνο δημιουργεί σύγχυση στους πολίτες, αλλά υποβαθμίζει παράλληλα και το έργο της Διοίκησης και του υγειονομικού προσωπικού στο σύνολο του.
Το τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν γίνει 10.000 προσλήψεις εκτάκτου προσωπικού, από τις οποίες οι 4.000, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός θα μονιμοποιηθούν σύντομα. Στο Νοσοκομείο της Χίου δεν έχει υπάρξει καμία αναστολή των εξωτερικών ιατρείων. Όλα τα εξωτερικά ιατρεία και τα ραντεβού λειτουργούν και πραγματοποιούνται κανονικά. Ο κ. Μιχαηλίδης καλό θα ήταν να διασταυρώνει τις πηγές του πριν κατηγορήσει τους δημόσιους λειτουργούς που δίνουν έναν καθημερινό αγώνα για Ελευθερία».
Πολιτικό γραφείο Χίου
Νότη Μηταράκη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.