ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ στον ίδιο Αμανέ! – Άρθρο του Λευτέρη Πυκνή

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου!

Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!

Δεν υπάρχει περίπτωση όλοι αυτοί οι Αριστερόστροφοι της ίδιας κατηγορίας και νομενκλατούρας…. με βαθιά πίστη στην ασυδοσία και την αναρχία με την συμπεριφορά της παραβατικότητας και την ανομία να γίνουν ποτέ υπεύθυνοι πολίτες μέσα στην Ελληνική κοινωνία!

Με την αποκατάσταση της νομιμότητας στο κέντρο της Αθήνας στα Εξάρχεια και το Πολυτεχνείο και τις πανεπιστημιακές σχολές δεν ένιωθαν καλά το να μην βλέπουν καθημερινά να πέφτουν μολότοφ από τα δικά τους παιδιά, τους μπαχαλακιδες και Ρουβίκωνες και όλους τους παράνομους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο και σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις στα ΜΜΕ ακόμη και μέσα στο κοινοβούλιο! Πιστεύουν ότι με την αναρχία και την παρανομία που εμμέσως πλην σαφώς υποστηρίζουν απροκάλυπτα θα βρίσκονται μέσα στην επικαιρότητα ! Έχουν χάσει τον μπούσουλα και έχουν βγει από τα νερά τους…. μετά την σθεναρή αντίσταση στον Έβρο από μέρους της κυβέρνησης και των ενστόλων και της επιστημονικής κοινότητας στην αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού!

Και φθάσαμε μετά τόσες εβδομάδες Καραντίνα να αλλάζει σταδιακά η ζωή μας με ορισμένες ακόμη απαγορεύσεις που θα εξαλειφθούν σιγά σιγά…. και άρχισαν όλοι αυτοί οι Αριστερόστροφοι κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες να καθοδηγούν και να κατευθύνουν ανεγκέφαλους μπαχαλάκιδες σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και παρανομίας με ποτά και με ξενύχτια και με όλα τα επακόλουθα για τυχόν μετάδοση της πανδημίας! Βγαίνουν με μεγάλο θράσος υπεύθυνοι των κομμάτων τους και προκαλούν ακόμη και δημοσίως το κοινό αίσθημα του Ελληνικού λαού!

Δεν έχουν ούτε φιλότιμο ούτε το γνώσει σ’ αυτό! Και συνεχίζουν να δημιουργούν μεγάλες ιστορίες και να προσκαλούν και να προκαλούν με κάθε παράνομο τρόπο και μέσο ! Δυστυχώς η ανευθυνότητα και η εξαλλοσύνη επικρατεί και στους δύο Αριστερόστροφους οργανισμούς που νομίζουν ότι μονίμως θα είναι ανεξέλεγκτοι και εκτός των νόμων του Ελληνικού Κράτους!

Ευτυχώς και στην συγκεκριμένη περίοδο σταθήκαμε τυχεροί με την αλλαγή των κυβερνώντων και με συνέπεια και σύνεση και μεθοδικότητα βρεθήκαμε να είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι με το ένα δάκτυλο σε όλο τον κόσμο και όχι να μας μουτζώνουν με τα πέντε ή ακόμη και με τα δέκα δάκτυλα! Εύχομαι έστω και αργά να αλλάξουν Ρότα και Αμανέ και να προσγειωθούν στην πραγματικότητα της εποχής!

Καλά Μυαλά!

Καλό ξημέρωμα!

Χίος, 7 Μαϊου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.