Σφετερισμός και Κανιβαλισμός του νεκρού Ρομά – Γράφει ο Λ. Πυκνής

Όπως αναφέρεται στον τίτλο Κανιβαλισμός και Σφετερισμός του νεκρού Ρομά ενός νεαρού 20 χρονών με δύο παιδιά και τρίτο στην κοιλιά της γυναίκας του, ενός νέου με παραβατικότητα όπως είναι η πλειοψηφία της φυλής των Ρομά ή Τσιγγάνων ή Γύφτων και μάλιστα υπάρχει και το παλιό τραγούδι της λατέρνας “Γαρύφαλλο στ’ αυτί στο στόμα το τσιγάρο…..πάρε μια βόλτα τσίφτισσα…τσιγγάνα τουρκογύφτισα …πού είναι το τσαντίρι σου για να ρθω να σε πάρω” κ.λπ..
Δυστυχώς οι Ρομά, όπως διαχρονικά έχουν καταγράψει όλα τα γεγονότα με την παράνομη συμπεριφορά τους, έχουν τραβήξει διαχωριστική ή κόκκινη γραμμή με την υπόλοιπη κοινωνία.
Ίσως έχουν μάθει σ’ αυτόν τον τρόπο ζωής να ζούνε είς βάρος των συνανθρώπων μας με απάτες, με κλοπές, με ληστείες γενικώς με την εγκληματικότητα με πυροβολισμούς και μεγάλες καταστροφές στις περιουσίες των πολιτών!
Υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις με Ρομά που εκπολιτίστηκαν και διαμένουν σε σπίτια και όχι σε παράγκες και τσαντίρια και κάνουν δουλειές του ποδαριού ως πλανόδιοι μικροπωλητές και παλιατζήδες και εμπόριο σιδηρικά -μπρούτζο και χαλκό ..και άλλοι πού ρημάζουν διάφορες εγκαταστάσεις …και αρκετοί μουσικοί και συνήθως με κλαρίνο πού είναι πολύ καλοί.
Αλλά αυτό που έχει καταγραφεί είναι ότι ως Έλληνες πολίτες εκμεταλλεύονται τα προνόμια των πολυτέκνων και αραδιάζουν πολλά παιδιά λαμβάνοντας επιδόματα πού μόνο με αυτά θα μπορούσαν να ζούνε μια άνετη και αξιοπρεπή ζωή και να μορφώνουν τα παιδιά τους.
Δυστυχώς ελάχιστες εξαιρέσεις υπάρχουν με παιδιά Ρομά που πηγαίνουν σχολείο. Διότι εάν έπαιρναν την στοιχειώδη εκπαίδευση όλα τα παιδιά των Ρομά θα είχε εκλείψει όλη αυτή η παραβατικότητα την οποία οι επιτήδειοι την εκμεταλλεύονται!
Και φθάνουμε στο δια ταύτα του νεκρού Ρομά!
Έγινε ότι έγινε με την κλοπή αυτοκινήτου και το κυνήγι της αστυνομίας με αποτέλεσμα στην προσπάθεια του να μην συλληφθεί εμβόλισε τους αστυνομικούς με τις μηχανές τους και όλα τα επακόλουθα πού οι αστυνομικοί για να μην σκοτωθούν κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου άρχισαν και οι επτά να πυροβολούν το αυτοκίνητο με το γνωστό αποτέλεσμα!
Και θέτω το μεγάλο ερώτημα γιατί όλος αυτός ο Κανιβαλισμός και ο Σφετερισμός από όλες τις ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας τραμπούκους ανεγκέφαλους αντιεξουσιαστές, αλήτες, λαμόγια, Ρουβίκωνες και όλων των συμπαρομαρτούντων ομάδων της αναμπουμπούλας και της καταστροφής;
Μήπως είναι πράγματι υποκινούμενοι από τα κόμματα της αντιπολίτευσης αφού ανάμεσα στις διαδηλώσεις και μάλιστα μπροστάρηδες σ’ αυτές ήταν βουλευτές της ΜέΡΑ25 όπως ο Κρίτων Αρσένης …..ίσως και άλλων κομμάτων…αλλά υπήρχαν πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη τους!
Βρήκαν και πάλι την ευκαιρία με την αιτία του θανάτου του νεαρού Ρομά πού οπωσδήποτε δεν τους καίγεται καρφάκι για την ζωή του, αλλά αυτό πού μετράει γι’ αυτούς είναι οι καταστροφές και η μεγάλη αναμπουμπούλα μέσα στην κοινωνία για αντιπολιτευτικούς λόγους και συμφέροντα.
Και απ ότι φαίνεται πάλι θα έχουμε τις ίδιες ιστορίες με όσους κατά καιρούς έχουν σκοτωθεί από ατυχή γεγονότα σε διαδηλώσεις και πορείες που στο τέλος τους κάνουν ήρωες.
Και θέτω επίσης το ερώτημα που κανένας δεν απαντά….. Μήπως θυμάται κανείς από όλους αυτούς τους αδίστακτους τραμπούκους ανεγκέφαλους αντιεξουσιαστές Αλήτες και Ρουβίκωνες τα ονόματα των αστυνομικών που δολοφονήθηκαν από εγκληματίες όπως είναι οι αστυνομικοί Σκυλογιάννης Γεώργιος 22 χρονών και ο Ευαγγελινέλης Ιωάννης 23 χρονών στην υπηρεσία του καθήκοντος; ….γιατί όλοι αυτοί οι κουλτουριάρηδες τραμπούκοι αντιεξουσιαστές της ακροαριστερόστροφης κομματικής αντιπολίτευσης δεν έκαναν καμιά πορεία διαμαρτυρίας;
Ενώ για τον Ζακι, τον Γρηγορόπουλο, και άλλα πολλά ονόματα τα έχουν κάνει ήρωες και μάλιστα στις επετείους δημιουργούν αναμπουμπούλα και αναταραχή.
Πιστεύω ως Έλληνας πολίτης αυτού του τόπου που διαθέτω το κοινό μυαλό ότι πίσω από όλους αυτούς τους αδίστακτους ταραξίες βρίσκονται μεγάλες κομματικές οργανώσεις που με την πρώτη ευκαιρία κανιβαλίζουν και σφετερίζονται τον άτυχο θάνατο του κάθε παραβατικού !
Τα πάντα για τις δημοσκοπήσεις και τα πολιτικά οφέλη από όλα τα εξαφτέρυγα και τους συνδικαλιστές της ακροαριστερόστροφης αντιπολίτευσης σπέρνωντας μίσος και διχόνοια στους πολίτες της χώρας μας!
Εύχομαι κάποτε να σταματήσει αυτός ο Σφετερισμός και ο Κανιβαλισμός επί πτωμάτων και νεκρών πολιτών για κομματικά οφέλη!
Καλό ξημέρωμα και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες σήμερα με Υγεία και Χαρά και προπαντός ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ!
Χίος, 26 Οκτωβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.