Σχολή διαιτησίας Μπάσκετ  ΤΕ ΕΟΚ Χίου  – Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα

 

Ακολουθεί η ανάρτηση από την ΤΕ ΕΟΚ Χίου στα κοινωνικά δίκτυα.

«Μια από τις πρώτες σκέψεις μας σαν νέο ΔΣ της ΤΕ ΕΟΚ Χίου ήταν η λειτουργία μιας σχολής διαιτησίας και μιας σχολής προπονητών. Η Σχολή διαιτητών ολοκληρώθηκε σήμερα και ενέταξε στη δύναμη του ΣΕΔΚΑ Χίου 7 νέους διαιτητές! Ο δεύτερος στόχος η σχολή προπονητών βρίσκεται στο τελικό στάδιο και θα ξεκινήσει σύντομα.

Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον  Πρόεδρο της ΕΟΚ κ Β. Λιόλιο για την αμέριστη συμπαράσταση του αλλά και τον Πρόεδρο της ΟΔΚΕ κ. Π. Ελευθεριάδη που από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα που τελείωσε η σχολή στάθηκε δίπλα μας , οργάνωσε, συμβούλεψε και στην ουσία συνέβαλε τα μέγιστα για τη δημιουργία της σχολής για την διεξαγωγή των μαθημάτων και των εξετάσεων. Επίσης τον Εθνικό καθηγητή μας κ. Γ. Τανατζή που με υπομονή και επιμονή δίδαξε τα παιδιά, τα συμβούλεψε και φρόντισε να τους μεταδώσει τα εφόδια και της γνώσεις για να γίνουν σωστοί και δίκαιοι διαιτητές καλαθοσφαίρισης. Εννοείται ότι ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στον ΣΕΔΚΑ Χίου και τον πρόεδρο του Βαλάντη Κοντίλη για την προκήρυξη και στήριξη της σχολής.

Οι πτυχιούχοι νέοι διαιτητές του ΣΕΔΚΑ Χίου είναι αλφαβητικά:

Καρλαύτης Αναστάσιος, Κοτσία Ελένη, Λυκοπούλου Φένια, Μπενοβία Ασπασία, Παπαδήμας Κωσταντίνος, Παπαδήμας Παναγιώτης και Πύρρου Στεφανία

Τους ευχόμαστε από την καρδιά μας να πετύχουν και να ανέβουν όσο πιο ψηλά μπορούν στη διαιτησία, βοηθώντας στη διεξαγωγή των αγώνων του αγαπημένου μας αθλήματος.»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.