Σωματείο συνταξιούχων ΕΦΚΑ Χίου: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/11/21

Συναδέλφισσες-φοι,το σωματείο συνταξιούχων ΕΦΚΑ συμμετέχει στην κινητοποίηση των φορέων του νησιού που καλεί το Ν.Τ Χίου της ΑΔΕΔΥ στην συγκέντρωση και πικετοφορία  την Παρασκευή 5 Νοέμβρη στην είσοδο της απλωταριάς στις 18.00,για την απόκρουση της αντεργατικής πολιτικής ,για να μείνει στα « χαρτιά» ο αντεργατικός  νόμος Χατζηδάκη ,για να έχει την ίδια τύχη του περιβόητου 330 νόμου του Λάσκαρη.

Τα παιδιά και τα εγγόνια μας να δουλεύουν με δικαιώματα,ωράρια εργασίας,ασφαλείς συνθήκες δουλειάς  και να γυρίζουν στο σπίτι σώοι.

Σήμερα με την έξαρση της πανδημίας να παρθούν μέτρα ενίσχυσης του Δημόσιου συστήματος υγείας,την προστασία της υγείας σε χώρους μετάδοσης,μαζί με τον αναγκαίο εμβολιασμό.

Σήμερα που το τσουνάμι των ανατιμήσεων στην ενέργεια,στα καύσιμα στο ρεύμα,στα είδη πλατιάς  λαϊκής κατανάλωσης ,μας αναγκάζει να μην ξέρουμε τι να στερηθούμε από τα αναγκαία για να τα βγάλουμε πέρα.Σ΄αυτή την τραγική κατάσταση έρχεται και η υπερφορολόγηση των αναδρομικών ,παίρνοντας πίσω το 1/3 όσων πήραμε! Η  απάντηση της κυβέρνησης  είναι ότι αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή.Η λαϊκή ρήση λέει ότι ουδέν μονιμότερο του προσωρινού και το γνωρίζουμε από την εμπειρία μας ,διότι ποτέ δεν πήραν πίσω κάτι προσωρινό.

Για όλα αυτά και για πολλά ακόμα ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 5/11 ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑΣ.

ΤΟ Δ.Σ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.