ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΦΚΑ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

 

Με  την αδιαφορία της κυβέρνησης έχουμε υποστεί οι συνταξιούχοι σφαγιασμό των συντάξεων και με τις απανωτές αυξήσεις στο ρεύμα ,στα καύσιμα ,στα τρόφιμα και είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης ,χάνουμε δύο συντάξεις το χρόνο.

Δεν θα πληρώσουμε τα σπασμένα της ακρίβειας και του πολέμου. Μας κλέβουν τη σύνταξη ,μας παίρνουν τη ζωή. Η κυβέρνηση καταδικάζει τις χιλιάδες ασφαλισμένων εν ενεργεία και συνταξιούχων ναυτικών να μην έχουν γιατρούς για συνταγογράφηση ,με την μη τοποθέτησή τους στον οίκο ναύτου. Παρά τις υποσχέσεις από τον Οκτώβρη του 2019,όπως καταγγέλλουν οι απόμαχοι ναυτικοί ,ότι θα τοποθετηθούν δύο μόνιμοι γιατροί  από τον ΕΟΠΥΥ σε καθημερινή βάση. ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ  την αδιαφορία της κυβέρνησης και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο δίκαιο αγώνα σας για το αυτονόητο και τονίζουμε ότι μόνο οι αγώνες μας φέρνουν αποτελέσματα. Οι υποσχέσεις τους είναι κενό γράμμα ,μας έταζαν ότι με την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα θα βελτιωνόταν η ζωή μας . Αντ’ αυτού κάποιοι θησαυρίζουν και εμείς κάθε μέρα και χειρότερα.

Δεν ζητάμε ελεημοσύνη! Με την δουλειά μας πληρώσαμε και για σύνταξη και για ασφάλιση. ΔΕΝ χρωστάμε σε κανένα!

-ΟΧΙ στον εμπαιγμό .

-Αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους ναυτικούς

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                         Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ                                                                                Α.ΔΙΑΚΟΡΩΝΑ

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.