Σύσκεψη των Δημάρχων του Βορείου Αιγαίου για το μεταναστευτικό

Τη μεταναστευτική κρίση και τα προβλήματα που δημιουργούνται στην τοπική κοινωνία των νησιών μας, θέτει στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων του για το πρώτο διάστημα, ο νέος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, ο οποίος ανέλαβε από την Κυριακή επισήμως τα καθήκοντά του.

Τις προτάσεις του για το  μεταναστευτικό, ο Περιφερειάρχης κατέθεσε δημόσια στη διάρκεια της ομιλίας του στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί.

Όπως ανέφερε, η πρόσφατη αύξηση των μεταναστευτικών ροών που προέρχεται κυρίως από παράτυπους οικονομικούς μετανάστες, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην ομαλή καθημερινότητα των νησιών, που δεν αντέχουν άλλο το βάρος αυτής της κατάστασης.

Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης έχει συγκαλέσει σύσκεψη όλων των Δημάρχων Βορείου Αιγαίου σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίουγια την διατύπωση κοινής διακηρύξεως και πολιτικής επί της ασφυκτικής πλέον κρίσεως του μεταναστευτικού προβλήματος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.