Τά ψεύτικα παραμύθια της Χαλιμάς! Μπορεί να χαρακτηριστούν ως Έσχατη Προδοσία!

Μόνο με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα θα μπορούσε να προβληθεί τόσο η ακροδεξιόστροφη όσο και η ακροαριστερόστροφη νομενκλατούρα της τρύπιας πεντάρας! Η παροιμία λέει: ” Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια” . Έχει αρχίσει εδώ και δυό τρείς μέρες να γίνεται μεγάλος ντόρος από διάφορα size τόσο των ακροδεξιών όσο και των ακροαριστερών εξαφτέριγων του αισχίστου είδους που προκαλούν μεγάλα ερωτήματα.

Σκέφτομαι πραγματικά όλους αυτούς που τους πληρώνουν όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι για να εκπροσωπήσουν τα δίκαια και τα όσια και ιερά δικαιώματα της Ελλάδας τι μυαλό κουβαλάνε μέσα στο καύκαλο τους; Αναρωτιέμαι εάν πράγματι είναι Έλληνες πολίτες ή είναι ανθέλληνες εγκάθετοι κατάσκοποι και εχθροί της πατρίδας μας! Σχετικά με την λάσπη που ρίχνουν στον Έβρο και συγκεκριμένα για την ισχυρή περίφραξη που πραγματοποιείτε αυτή την περίοδο στον νότιο τμήμα του Έβρου που η στάθμη του νερού έχει κατέβει και προβάλονται και έρχονται στην επιφάνεια μικρές νησίδες που τον περισσότερο χρόνο είναι βυθισμένες μέσα στα νερά του ποταμού!

Ακόμη και από Fake news κομματικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης αναφέρεται κατάληψη γης από Τούρκους στρατοχωροφύλακες! Ήθελα νάξερα πριν λίγες εβδομάδες που υπήρχαν οι προκλήσεις από τους Τούρκους και τους μετανάστες στον Έβρο με όλη την τεταμένη και εμπόλεμη ατμόσφαιρα και με την σθεναρή αντίσταση των ενστόλων της πατρίδας Μας και της Κυβέρνησης και ο Σουλτάνος πήρε το μεγάλο μάθημα και βγήκε στην φόρα η εκβιαστική συμπεριφορά του για να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Ευρώπης, που ήταν κρυμμένοι όλοι αυτοί οι κουλτουριάρηδες;

Επειδή δημοσκοπικά έφθασαν στο πάτο και έχουν χάσει τον μπούσουλα αντιδρούν με σπασμοδικές κινήσεις που προκαλούν γέλωτα ακόμη και στους πλέον αδιάφορους πολίτες! Ακόμη και πρώην υπουργούς ακούμε σε συνεντεύξεις τους να πετάνε λάσπη και να διαψεύδουν και τον ίδιο τον εαυτό τους ! Μια άλλη παροιμία λέει ότι: ” ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται “!

Γι’ αυτό αγαπητοί και μη εξαιρετέοι κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες της τρύπιας πεντάρας καθίστε αναπαυτικά και κλωσσίσεται τ’αυγά σας και μην σπέρνετε ζιζάνια σε θέματα Εθνικής Άμυνας και ασφάλειας γιατί δυστυχώς γίνεστε γελοίοι και γελάνε ακόμη και οι Κόττες ! Σαν έφεδρος αξιωματικός του στρατού ξηράς σας συμβουλεύω μην παίζετε με την Εθνική ασφάλεια της χώρας! Γιατί εάν συνεχιστεί η εχθρική στάση και συμπεριφορά σας θα σας προσάψω τον χαρακτηρισμό της Έσχατης Προδοσίας! Καλά Μυαλά!

Καλό ξημέρωμα!

Χίος 24 Μαϊου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.