ΤΑΣΟΣ ΠΟΔΙΑΣ από Παύλο Καλογεράκη

 

 

Εκφράζω, πέραν του ψηφίσματος του Δημοτικού μας Συμβουλίου, την πολύ βαθιά προσωπική μου λύπη για την τόσο αδόκητη αναχώρηση του Τάσου Ποδιά για το μεγάλο ταξίδι.

Ήταν  πράγματι συνετός και άξιος και έχων την ανδρός αρετή ο Τάσος Ποδιάς. Τον γνώριζα από πολύ παλιά και είχαμε κάποιες κατά καιρούς συνεργασίες, κυρίως όταν είχε τα καθήκοντα του Δημάρχου Καρδαμύλων. Πάντα προσηνής, ορθολογικός, εργατικός, κρυστάλλινα ευγενής και απλός.

Υπήρξε η ευτυχής συγκυρία να εκλεγεί αντιπρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου και έτσι είχα την ευκαιρία να συνεργαστούμε στενότερα  και να τον γνωρίσω ακόμα περισσότερο και να επιβεβαιώσω τα όσα πίστευα για τον ιδιαιτέρως ευγενικό του χαρακτήρα και την διάθεση συνεργασίας και προσφοράς στον τόπο .

Γιατί είναι γνωστό ότι δεν υστέρησε ούτε κατά το ελάχιστο στους κοινωνικούς αγώνες και στην ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά, σε πολλούς τομείς, προσφέροντας τις κοινωνικές του διδαχές με εκείνον τον πάντα ήπιο και τεκμηριωμένο λόγο του.

Τα θερμά μου από καρδιάς συλλυπητήρια  στην οικογένειά του.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.