Τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή!

Το ΔΣ του ΣΕΣΝΟΧ με τη συμβολική κινητοποίηση που πραγματοποίησε μαζί με τους φορείς του Νησιού, στην πύλη του Νοσοκομείου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας την Τρίτη 7-4-2020, έστειλε ένα σαφές μήνυμα για την αναγκαιότητα άμεσης ενίσχυσης από την κυβέρνηση της ΝΔ,   τόσο της ΠΦΥ όσο και της Β/θμιας  περίθαλψης στο ακριτικό μας Νησί.

Θλιβερή παραφωνία ελάχιστοι καλοθελητές εντός και εκτός Νοσοκομείου, καλοπληρωμένα παπαγαλάκια του συστήματος, που δεν χάνουν ευκαιρία να χύσουν το δηλητήριο τους, να συκοφαντήσουν και να ρίξουν λάσπη σε βάρος όσων ορθώνουν το ανάστημά τους.

Σε αυτούς και τους ομοίους τους, που παθαίνουν αλλεργικό σοκ σε οποιοδήποτε αγωνιστικό σκίρτημα και  που έφτασαν στο σημείο να  χαρακτηρίσουν ιδεοληπτικό και επικίνδυνο τoν αγώνα μας, τους απαντάμε ότι:

Ιδεοληπτικοί και επικίνδυνοι είναι εκείνοι που στηρίζουν την εφαρμοζόμενη εδώ και χρόνια  κυβερνητική  πολιτική που κλίνει Κέντρα Υγείας και συγχωνεύει Νοσοκομεία!

Ιδεοληπτική και επικίνδυνη είναι η εφαρμοζόμενη εδώ και χρόνια κυβερνητική πολιτική που έχει αφήσει τα χωριά της Χίου χωρίς γιατρούς και αγροτικά περιφερικά ιατρεία,  υποστελεχωμένη την ΠΦΥ, το Νοσοκομείου της Χίου και το ΕΚΑΒ με τις γνωστές συνέπειες!!!

Ιδεοληπτική και επικίνδυνη είναι η εδώ  και χρόνια εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική που θεωρεί την υγεία ατομική υπόθεση και την αντιμετωπίζει όχι ως αγαθό αλλά ως ένα ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα .

Ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι θα  μας κλείσουν το στόμα. ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ. Δεν πρόκειται να ζητήσουμε την έγκρισή τους ούτε για να διαδηλώνουμε, ούτε για να δηλώνουμε την αντίθεσή μας στην πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματα ασθενών και υγειονομικών.

Τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.