Τα μαζεύει η ΟΝΝΕΔ με νέο διορθωτικό μήνυμα

 

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με το πρωινό sms  της ΟΝΝΕΔ Χίου όπου στήριζε συγκεκριμένους υποψηφίους των ψηφοδελτίων του Σταμάτη Κάρμαντζη και του Αλκιβιάδη Στεφανή , η ΟΝΝΕΔ απέστειλε νέο sms στο οποίο σημειώνει τα κάτωθι:

“Η ΟΝΝΕΔ Χίου, στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης των ενεργών μελών της που είναι υποψήφιοι στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, απέστειλε μηνύματα ενημέρωσης για τις υποψηφιότητές τους, τόσο για την Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου με τον συνδυασμό του Αλκιβιάδη Στεφανή, όσο και για τη συμμετοχή νέων σε οποιαδήποτε δημοτική παράταξη. Είναι αυτονόητο ότι δεν παρέχουμε στήριξη σε καμία δημοτική παράταξη, παρά μόνο αναδεικνύουμε τις υποψηφιότητες των νέων ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον συνδυασμό «Νέα Δυναμική».

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.