Τα μαϊμού… σύμφωνα συμβίωσης των συνοριοφυλάκων

Μπήκαν στην Ελληνική Αστυνομία ως συνοριοφύλακες για να υπηρετήσουν την πατρίδα, αλλά το
πρώτο που έκαναν ήταν να… κοροϊδέψουν το κράτος με σύμφωνα συμβίωσης «μαϊμού» για να επιτύχουν ευνοϊκή τοποθέτηση στην υπηρεσία τους.

Ένας στους πέντε νέους συνοροφύλακες, ενώ ήταν ακόμα στη σχολή, εκμεταλλεύτηκε σχετική διάταξη προκειμένου να εργαστεί στον τόπο επιθυμίας του.

Τα περισσότερα μεταξύ σπουδαστών, υπήρχαν και περιπτώσεις με γάμους εκτός σχολής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν για περιπτώσεις συμφώνου με άτομο πολύ μεγαλύτερης ηλικίας ή του ιδίου φύλου.

Συνολικά 45 σύμφωνα συμβίωσης βρίσκονται στο μικροσκόπιο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τα οποία υπογράφτηκαν τις τελευταίες μέρες και θεωρούνται… ύποπτα. «Υπάρχει ηθικό ζήτημα. Και πολύ περισσότερο στην Αστυνομία όπου υπηρετεί την νομιμότητα και την ηθική. Άμεσα θα πρέπει να ξαναδούν οι υπηρεσίες τα χαρτιά. «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια» δήλωσε ο πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.