Τα σαμαράκια έφεραν «γκρίνιες» στη Βολισσό

Αναστάτωση και πλήθος αποριών γέννησε η αφαίρεση των σαμαρακιών από την είσοδο του οικισμού των Λιμνιών και από την έξοδο του χωριού, όπως ανέφερε στην εκπομπή «Άσπρο Μαύρο» του Γιάννη Μανωλάκη και της Γρηγορίας Μαχαλιά, η δημοτική σύμβουλο Βιβή Ποταμούση. « Πρόκειται για σαμαράκια που είχαν τοποθετηθεί παλιά σε ορισμένα σημεία της Βολισσού(Λημνιά και έξοδο χωριού προς Πιραμά) με στόχο να μειώνουν ταχύτητα οι διερχόμενοι οδηγοί. Βέβαια στην πορεία και αφού είχαν τοποθετηθεί κρίθηκαν παράνομα αλλά παρόλα ταύτα παρέμειναν στη θέση τους. Ξαφνικά και δίχως καμία επίσημη απόφαση, δίχως ενημέρωση του τοπικού συμβουλίου, είδαμε ξηλωμένα τα εν λόγω σαμαράκια και επανατοποθετημένα σε σημεία μέσα στο χωριό και πιο συγκεκριμένα από το πρώην δημαρχείο Αμανής μέχρι και την παιδική χαρά.», δήλωσε η κα Ποταμούση και αναρωτήθηκε βάσει ποιας απόφασης έγινε κάτι τέτοιο και γιατί δεν υπήρξε ενημέρωση του τοπικού συμβουλίου. « Όταν ρώτησα μου είπαν ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος το αποφάσισε  αλλά επιμένω ως τι το αποφάσισε, με τι απόφαση; Ποιους ρώτησε;», αναρωτήθηκε η δημοτική σύμβουλος Βιβή Ποταμούση. Παράλληλα η κα Ποταμούση αναφέρθηκε και στο θέμα της μεταφοράς επίπλων από το πρώην δημαρχείο Αμανής.

«Το δημαρχείο έχει αδειάσει από έπιπλα, γραφεία, υπολογιστές. Έχει εικόνα εγκατάλειψης. Δεν μας αξίζει αυτό. Με τι πρωτόκολλα παράδοσης και παραλαβής έγιναν αυτά; Ας μας πει ο κ. αντιδήμαρχος;», κατέληξε.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Αμανής  κ. Παναγιώτης Μανδάλας, αρκέστηκε στο να ευχαριστήσει τους εθελοντές που πάντα στηρίζουν όλες τις δράσεις που γίνονται για τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.