Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έκλεισαν τα καλύτερα τα σπίτια! Γράφει ο Λ. Πυκνής

Δεν ξέρω όταν έγραφε αυτό το τραγούδι ο Χρήστος Κυριαζής είχε στο μυαλό του την σημερινή εποχή που βιώνουμε την πανωλεθρία της πανδημίας του Κορωνοϊού!
Ούτε μάγος, ούτε ο Μάντης Κάλχας να ήταν οι στίχοι του τραγουδιού αυτού που στην κυριολεξία αποτυπώνουν την σημερινή εποχή που έχει δημιουργηθεί η μόνιμη πλέον κλεισούρα… επειδή πολλοί ανεγκέφαλοι κυρίως νεολαία που εγώ τους λέω Χαϊβάνια και νεολέρα καθώς επίσης πολλά κόμματα και ακροαριστερόστροφα και ακροδεξιόστροφα εξαφτέριγα παπαγαλάκια και πολιτικοί μηχανισμοί και συνδικαλιστές της πολυθρόνας και της ρεμούλας συν ορισμένους Αρχιερείς Γραμματείς και Φαρισαίους.. Δεσποτάδες και παπάδες μαζί και με αρνητές της μάσκας και δυστυχώς και γιατροί με τις ανοησίες και αρλούμπες για προβολή και προώθηση μελλοντικής τους πολιτικής καριέρας μας έφτασαν στην σημερινή κατάσταση της καταχνιάς της Κλεισούρας και της απομόνωσης από την κοινωνία.
Και τώρα θέτω τα ερωτήματα σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης είστε ρε Χαϊβάνια ευχαριστημένοι τώρα που επί τόσους μήνες προσκαλείτε και κατεβάζετε στους δρόμους τις πλατείες και σε πορείες όλα τα φερέφωνα γίδια και πρόβατα που σας πιστεύουν και σας ακολουθούν στην άβυσσο και την καταστροφή της υγείας όλου του πληθυσμού της χώρας μας;
Γιατί το κακό είναι ότι δεν αρρωσταίνουν μόνο τα πρόβατα της αγέλης που σας ακολουθούν και σας ζητωκραυγάζουν … αλλά την πληρώνουν και οι ανίδεοι απλοί και αγνοί πολίτες και ειδικότερα οι γριούλες και οι γέροντες που είναι ευπαθείς ομάδες και λόγω ηλικίας έχουν και κάποιο άλλο νόσημα!
Το κακό δυστυχώς είναι ότι και σήμερα ακόμη υπάρχουν πολλοί και μάλιστα πολιτικάντηδες και υψηλής κοινωνίας Χαϊβάνια που εξακολουθούν να ισχυρίζονται ακόμη ότι πρέπει ο κοσμάκης να αφεθεί ελεύθερος και να κυκλοφορήσει παντού σαν να μην συμβαίνει τίποτα!
Ούτε τσίπα ούτε φιλότιμο ούτε ντροπή έχουν δυστυχώς όλα τα πολιτικά κόμματα και με ψεύτικα στοιχεία και σχόλια χρησιμοποιώντας ακόμη και επιστήμονες που έχουν παραβεί τον όρκο του Ιπποκράτη που ενώ βλέπουν το τι γίνεται σε όλη την υφήλιο αυτοί το βιολί και τον χαβά τους!
Γι’αυτό με μια μόνο μικρή πρόταση με τρεις λέξεις τους λέω ντόμπρα καθαρά και ξάστερα ” Νά πάνε να πνιγούν ” αφού δεν βάζουν μυαλό και να προσγειωθούν με την πραγματικότητα της εποχής!
Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες η προσωπική μου άποψη και συμβουλή είναι ότι μέχρι να εμβολιαστούμε να φροντίσουμε με κάθε τρόπο να μείνουμε στα σπίτια μας και να επικοινωνήσουμε με φιλικά μας πρόσωπα με όποιο τρόπο μπορούμε και διαθέτουμε!
Θ’ αρθει πάλι άσπρη μέρα και για μας ! Λίγη υπομονή και επιμονή δύναμη και κουράγιο χρειάζεται!
Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα!
Χίος 3 Δεκεμβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.