Τελετή Αποκαλυπτηρίων του ομοιώματος θ/κ «Γεώργιος Αβέρωφ» από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» στα Ψαρά [Φωτογραφικό Υλικό & Βίντεο]

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποκαλυπτηρίων του ομοιώματος θ/κ «Γεώργιος Αβέρωφ» από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» στην Κεντρική Πλατεία των Ψαρών.

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω παρουσία των αρχών, αλλά και του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών, Οινουσσών και Καρδαμύλων κ.κ. Μάρκου τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, εν συνεχεία ομιλίες εκφώνησαν ο Γ. Διευθυντής του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος», Μιχαήλ Μπελέγρης, ο Δήμαρχος των Ψαρών, Κωνσταντίνος Βρατσάνος, η καθηγήτρια Τζελίνα Χαρλαύτη, ο πρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος», Ευθύμιος Μητρόπουλος και ο ιδρυτής του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος», Καπτα Παναγιώτης Τσάκος.

Έπειτα πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του ομοιώματος θ/κ «Γεώργιος Αβέρωφ» προσφορά του ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» στο Δήμο Ψαρών και εψάλλει ο Εθνικός Ύμνος. Τέλος, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στους επίσημους προσκεκλημένους.

 

Πλούσιο φωτορεπορτάζ παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.