Τελετή Απονομής Βραβείων και Επαίνων του 17ου Παγχιακού Μαθητικού Λογοτεχνικού Διαγωνισμού «Ανδρέας Αξιωτάκης»

Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη «ο Φάρος» σας προσκαλεί στην Τελετή  Απονομής των Βραβείων και των Επαίνων του 17ου Παγχιακού Μαθητικού Λογοτεχνικού Διαγωνισμού «Ανδρέας Αξιωτάκης» στη Μνήμη Μικρασίας.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 & ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου, τιμώντας τη θλιβερή Επέτειο της Αλώσεως της Πόλης.

Πρόγραμμα

  • Χαιρετισμός από την Προέδρου του «Φάρου Βαρβασίου» κ. Χούλη Γεωργία.
  • Ομιλία από την κ. Κατσάλα Βασιλική, φιλόλογο, Διευθύντρια του 1ου ΓΕ.Λ Χίου, « Η Πόλις εάλω: Ανάμνηση και Προβληματισμοί έξι αιώνες μετά».
  • Εισηγητική έκθεση της Κριτικής Επιτροπής από τον κ. Τουρλή Γεώργιο, φιλόλογο του ΓΕ.Λ Καρδαμύλων.
  • Ανάγνωση των κειμένων που διακρίθηκαν.
  • Απονομή Βραβείων και Επαίνων.

«Ευχαριστούμε θερμά για τη χρηματοδότηση του:

1ου Βραβείου, στη μαθήτρια Μαρία Τομάζου του 1ου ΓΕ.Λ  Χίου

2ου Βραβείου, στη μαθήτρια Χριστίνα Ζαΐρα-Νικηφορίδη του Μουσικού Σχολείου Χίου

3ου Βραβείου, στη μαθήτρια Πολυξένη Βερβεράκη του 1ου ΓΕ. Λ Χίου

1ου  Επαίνου, στη μαθήτρια Μαρία Ραπτοπούλου του 1ου ΓΕ.Λ  Χίου & 2ου Επαίνου (από κοινού), στις μαθήτριες Καλλιόπη Κατσή και Άρτεμις Κουτσουράκη, 1ου και 3ου ΓΕ.Λ αντίστοιχα.

Τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, τον κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Μέλος του Δ.Σ. του Φάρου Βαρβασίου, καθώς και την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για τη χορηγία των πολυτελών της εκδόσεων.

Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου και το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της, για τη συνδιοργάνωση του γραπτού Λογοτεχνικού Διαγωνισμού» αναφέρουν στο σχετικό δελτίο τύπου τα μέλη του Δ.Σ. του Φάρου Βαρβασίου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.