Την Πέμπτη η 2η συνάντηση του Περιφερειάρχη & των Δημάρχων με την Κυβέρνηση για το μεταναστευτικό – Ειρηνική συγκέντρωση των Βορειοαιγαιοπελαγιτών έξω από το Υπ.Εσωτερικών

Σε ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το προσφυγικό μεταναστευτικό ζήτημα καλεί όλους και όλες ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, ημέρα της δεύτερης συνάντησης του Περιφερειάρχη και των Δημάρχων με την κυβέρνηση για το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού. Σε ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου αναλυτικά αναφέρει:

«Την Πέμπτη 13.02.2020 στις 10:00 το πρωί η Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου και οι 5 Δημοτικές Αρχές Λέσβου, Χίου και Σάμου προσκαλούν τους Βορειοαιγαιοπελαγίτες στον χώρο προ του Υπουργείου Εσωτερικών στην Λεωφ. Βασίλισσας Σοφίας, Αθήνα, για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αγανάκτησή μας για την επιδεινούμενη μεταναστευτική κρίση, στην οποία έχουμε αφεθεί αβοήθητοι. Στις 11:00 της ίδιας ημέρας ο Περιφερειάρχης και οι Δήμαρχοι έχουν κληθεί από την Κυβέρνηση για την δεύτερη σύσκεψη επί του θέματος».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.