Την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 στις 20:00 μ.μ στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης “Κοραής” (επί της Αμάντου) η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Η Δώρα και το δώρο της Αιμοδοσίας”

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΧΙΟΥ «ΚΟΡΑΗΣ» 

 

 

Σε μία εποχή που τα αποθέματα αίματος βρίσκονται σε κρίσιμα χαμηλά επίπεδα η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Χίου “Κοραής” επενδύει στην ευαισθητοποίηση του ζητήματος της αιμοδοσίας παρουσιάζοντας το καινούριο παιδικό βιβλίο “Η Δώρα και το δώρο της Αιμοδοσίας” των εκδόσεων Έαρ , της ιατρού- συγγραφέως Δέσποινας Ανταράκη, την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 στις 20:00 μ.μ στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης (επί της Αμάντου).

 

Στην εκδήλωση θα έχουμε την τιμή να παρευρεθούν και να μιλήσουν ο Επιστημονικός Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ. Κώστας Σταμούλης και ο δάσκαλος Δ/ντης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χίου Γιώργος Γαρρής. Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Θεοδοσία Βουρνού, παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας.

 

Τα παιδιά θα συμμετάσχουν διαδραστικά σε ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα με εκπαιδευτικά παιχνίδια και πρωτότυπες δραστηριότητες , σχετικά με το ζήτημα της αιμοδοσίας.

Είσοδος Ελεύθερη

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Χίου.

Με τιμή

Η Προϊσταμένη Άννα Χαζίρη

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.