Τοπική Μπάσκετ: Ας γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, ας προσφέρουμε το δώρο της ζωής

Όλες και όλοι μας βιώνουμε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19). Η χώρα, οι πολίτες, κυρίως όμως το Εθνικό Σύστημα Υγείας δοκιμάζεται καθημερινά. Στις νοσηλευτικές μονάδες των μεγάλων πόλεων, στα Κέντρα Υγείας της περιφέρειας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός, με την έξαρση των κρουσμάτων, είναι και η επιταχυνόμενη μείωση των αποθεμάτων αίματος. Το Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου χρειάζεται την στήριξη μας και την προσφορά αίματος από όσους από εμάς μπορούν.
Το αγαπημένο μας άθλημα το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα , ως κοινωνική έκφραση, δεν περιορίζεται μόνο σε ένα πρότυπο υγιούς ζωής. Αποτελεί, πάνω απ’ όλα, πρότυπο αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς αλλά και εθελοντισμού. Άλλωστε, η οικογένεια της καλαθοσφαίρισης και του αθλητισμού βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των δράσεων αλληλεγγύης, αναδεικνύοντας τις αξίες που θεμελιώνουν την κοινωνία των πολιτών.
Ειδικά στις δύσκολες αυτές στιγμές, σας καλούμε και σας παρακαλούμε, όλες και όλους, να ενισχύσουμε την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών της χώρας μας σε αίμα. Ας γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, ας προσφέρουμε το δώρο της ζωής.

Οι εθελοντικές αιμοδοσίες στο νησί μας γίνονται στο Κ.Α.Π.Η. Χίου στην οδό Πολυτεχνείου 25 κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 8.30′ το πρωί μέχρι τις 2.00′ μετά το μεσημέρι.

Ας δείξουμε για μια ακόμα φορά την αλληλεγγύη μας και ότι το μπάσκετ και ο αθλητισμός πρωτοπορούν πάντα!!

Να είστε όλοι καλά με υγεία και να μένετε ασφαλείς στα σπίτια σας.  #menoumespiti, #staysafe

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.