Τοποθέτηση κάδων που επιμελήθηκαν τα παιδιά του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Χίου

Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι οι κάδοι που φιλοτέχνησαν οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Χίου υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους,  οι οποίοι απεικονίζουν τις ομορφιές του νησιού μας,  και παραδόθηκαν στην Υπηρεσία μας , σήμερα κιόλας τοποθετήθηκαν περιφερειακά του Δημοτικού Κήπου στο ύψος του Αγίου Ιακώβου.

Η Υπηρεσία μας, γι άλλη μία φορά θέλει να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την κίνηση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης!

Επίσης η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης συνεχίζει το πλύσιμο και την απολύμανση των κάδων  του Δήμου μας .Ως εκ τούτου , τις ημέρες αυτές το πλυντήριο κάδων ήταν στο Κέντρο της πόλης , στην οδό Μεσολογγίτου, στην οδό Ιωάννη Πατέρα, στην οδό Σύρου, στην οδό Δαμοστράτου καθώς και στην περιοχή της Λίμνης. Επίσης πλύσιμο και απολύμανση των κάδων πραγματοποιήθηκε και στην Τ.Κ Χαλκειούς και στην Τ.Κ Βερβεράτου της Δημοτικής Ενότητας Καμποχώρων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.