Το Αιγαίο σε παλμούς του Tourism & Culture Expo 2023

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα συμμετέχει με αυτόνομο περίπτερο στη διεθνή έκθεση τουρισμού, Athens International Tourism & Culture Expo 2023, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 6-8 Δεκεμβρίου, με σκοπό την προβολή των νησιών στην εγχώρια, αλλά και στη διεθνή τουριστική αγορά.
Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της ΠΒΑ προβάλλονται επίσης, και προωθούνται τα τοπικά προϊόντα και η γαστρονομία ως βασικά συστατικά του τουριστικού προϊόντος των νησιών μας. Με αυτό το σκεπτικό, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη γαστρονομία και τα προϊόντα των νησιών της Π.Β.Α., την οποία θα επιμεληθεί και θα παρουσιάσει η chef Αργυρώ
Μπαρμπαρίγου. Την εκδήλωση θα κληθούν να παρακολουθήσουν  τουριστικοί πράκτορες εξωτερικού, που θα συμμετέχουν στις Β2Β συναντήσεις. Στο χώρο της εκδήλωσης θα δημιουργηθεί ένα εκθετήριο που θα φιλοξενήσει ενδεικτικά χαρακτηριστικά προϊόντα από κάθε νησί. Επιπλέον, κατά τη διάρκειά της θα προσφερθούν εδέσματα, που θα έχει ετοιμάσει η chef, τα οποία θα συνοδευτούν από κρασί, ούζο ή λικέρ ως κέρασμα.
Αν επιθυμείτε να τοποθετηθούν προϊόντα της εταιρίας σας, παρακαλούμε για την αποστολή ενός τεμαχίου ανά προϊόν, ώστε να συμπεριληφθούν δειγματοληπτικά στο εκθετήριο, που θα δημιουργηθεί για την προβολή των προϊόντων του Βορείου Αιγαίου στην προαναφερόμενη εκδήλωση. Όσον αφορά τα ανωτέρω οινοπνευματώδη (κρασί, ούζο και λικέρ) για τα οποία θα απαιτηθεί μεγαλύτερη ποσότητα για την προσφορά τους ως κέρασμα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα για τη διάθεσή σας να αποστείλετε προϊόντα και σε τι ποσότητα.

Υπάρχει η δυνατότητα της απευθείας αποστολής των προϊόντων σας από πιθανές αντιπροσωπείες που διατηρείτε στην Αθήνα, αφού προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας, ώστε να παραληφθούν στο χώρο της έκθεσης, στο Ζάππειο, από στελέχη της Δ/νσης Τουρισμού την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου.

Τμήμα Τουρισμού ΠΕ Λέσβου: κα. Βασιλική Ροδοπούλου, Βουρνάζων 2 (2ος όροφος), τηλ: 22513 54800
Τμήμα Τουρισμού ΠΕ Χίου: κα. Μαρία Κόβα, Πολυτεχνείου 1, τηλ: 22713 50514
Τμήμα Τουρισμού ΠΕ Σάμου: κα Γραμματική Δρίνη, Δερβενακίων 1 (2ος όροφος), τηλ: 22733 50403

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.