Το βίντεο που δείχνει καθαρά τον Ιάπωνα πρωθυπουργό να πυροβολείται

 

 

Σοκάρει το νέο βίντεο που παρουσιάζει η Daily Mail το οποίο δείχνει ότι οι σωματοφύλακες του Σίνζο Άμπε προσπάθησαν να εκτρέψουν τις σφαίρες του δολοφόνου του με τους χαρτοφύλακες που κρατούσαν στα χέρια τους ενώ ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πέφτει χτυπημένος στο έδαφος. Ο Άμπε ήταν στο βάθρο καθώς οι σαστισμένοι φρουροί – που όλοι τον κοιτούσαν καθώς μιλούσε – γύρισαν στην άλλη πλευρά όταν κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει, αλλά ήταν πια αργά.

Ο Ιάπωνας πολιτικός, 67 ετών, υπέκυψε στα τραύματά του, παρά την μάχη που έδωσαν οι γιατροί επί 5 ώρες για να τον κρατήσουν στην ζωή. Ο Άμπε δέχθηκε πυρά πισώπλατα από έναν πρώην στρατιωτικό, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, στην πόλη Νάρα. Ο 41χρονος δράστης, που συνελήφθη αμέσως, ομολόγησε ότι το έκανε από αντιπάθεια για «συγκεκριμένη οργάνωση», όπως είπε χαρακτηριστικά, και τώρα η αστυνομία ερευνά σε ποια οργάνωση αναφέρεται και ποια η σχέση του Άμπε με αυτήν. Από την έρευνα στο σπίτι του δράστη κατασχέθηκαν παρόμοια αυτοσχέδια όπλα με αυτό της δολοφονικής επίθεσης, ενώ λόγω των εκρηκτικών που βρέθηκαν εκκενώθηκαν τα γύρω κτήρια.

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.