Το βίντεο της Aegean Airlines για τη Χίο που Αγαπάμε

Απ’ τον Έβρο έως την Κρήτη και απ’ την Κέρκυρα στη Λέσβο και τη Χίο, η Ελλάδα, με το απίστευτο εύρος της φυσικής της ποικιλότητας, είναι μια χώρα που κάθε ταξιδιώτης συνεχώς θα ανακαλύπτει, θα βιώνει, θα γεύεται, θα θαυμάζει. Οι εμπειρίες είναι απεριόριστες και οι επιλογές ανεξάντλητες.

Η Aegean ταξιδεύει στην Ελλάδα και στον κόσμο, κι επειδή πιστεύει ότι κάθε τόπος στην Ελλάδα έχει τους δικούς του λόγους για να τον ανακαλύψεις, κάθε μήνα ετοιμάζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για έναν ή περισσότερους ελληνικούς προορισμούς.

Με μία σειρά από ενέργειες, και σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς, θα δίνει σε όλους τους επιβάτες μία γεύση από Ελλάδα! Δοκιμάζοντας τοπικά προϊόντα στο business lounge αλλά και στα αεροσκάφη της, ταξιδεύοντας με όμορφες εικόνες και πληροφορίες για τον εκάστοτε προορισμό στις οθόνες των αεροσκαφών κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες θα γνωρίσουν κάθε πτυχή της απέραντης ελληνικής ομορφιάς, μέσα από εικόνες, χρώματα και μυρωδιές από όλη την Ελλάδα.

Έτσι ταξίδεψε και στις ομορφιές και τις παραδοσιακές γεύσεις της Χίου.

Το νησί της Χίου είναι ένας κρυμμένος θησαυρός στο Αιγαίο που προκαλεί τον επισκέπτη να τον ανακαλύψει. Ένα νησί με μεσαιωνικά χωριά, παραλίες με άγρια ομορφιά και άρωμα μαστίχας. Είναι το 5ο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας με έκταση 842 km2. Η Χίος έχει σπουδαία ναυτική παράδοση, Προσφέρεται για βόλτες στα γραφικά σοκάκια και μπάνιο στις απέραντες αμμουδιές, τους μικρούς όρμους και τα καταγάλανα νερά.

Απολαύστε την:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.