“Το βδέλυγμα έγινε νόμος !” Του Αρχιμανδρίτη, Αθανασίου Μισσού

 

Στην ΕΡΤ 1, στην σειρά “τούρτα της μαμάς” άρχισαν τα γκέι φιλιά ανάμεσα στους σύγχρονους ηθοποιίσκους που για ένα μεροκάματο της σειράς είναι πρόθυμοι να παίξουν ότι τους λέει το σενάριο, το οποίο σενάριο κάποιοι γνωστοί άγνωστοι μεθοδεύουν.

Θα περιμένανε αν μη τι άλλο η κρατική τηλεόραση να είχε πιο σοβαρή γραμμή και να μην εξομοιώνεται με τα ιδιωτικά τσοντοκάναλα, που στο κάτω κάτω της γραφής είναι ιδιωτικά και μπορούν να παρουσιάζουν ότι θέλουν σε ώρες που πρέπει. Αντίθετα η κρατική μας τηλεόραση που συντηρείται από τους φόρους των Ελλήνων πολιτών οφείλει να έχει πιο στιβαρή γραμμή.

Η ομοφυλοφιλία υπάρχει στους ανθρώπους από τους χρόνους της παλαιάς διαθήκης όμως τελευταία η κατάσταση έχει ξεφύγει. Κάποιοι χώροι είναι κοινό μυστικό ότι είναι γεμάτοι τέτοιους ανθρώπους που έχουν κάνει σημαία την διαστροφή τους.

Δεν καταδικάζουμε επ’ ουδενί λόγω τους ομοφυλόφιλους αλλά την ακολασία.

Πώς είναι δυνατόν ο κάθε λοατκι να είναι ήρωας, ο κάθε ομοφυλόφιλος περσόνα και στα λημέρια τους άλλος να μην χωρεί ;

Φυσικά δεν εξαιρώ και τον κλάδο των κληρικών γιατί δεν μου αρέσει η υποκρισία.

Βλέπουμε στα εμπορικά καταστήματα εικόνες με νεαρούς χέρι χέρι. Βλέπουμε παντού μηνύματα υποσυνείδητα για την προάσπιση της ομοφυλοφιλίας.

Αλλά και στην κρατική τηλεόραση το πράγμα δηλώνει το μέγεθος της σήψης.

Όπως λέει και ο Άγιος Πειραιώς ο πρωκτός είναι μόνο για αφόδευση και όχι για άλλες χρήσεις.

Οπότε ας σοβαρευτούν λίγο εκεί στην ΕΡΤ και ας αφήσουν τα γκέι φιλιά. Η κοινωνία μας το λιγότερο που έχει ανάγκη στην παρούσα φάση είναι τα φιλιά της αμαρτίας.

Στώμεν καλώς!

 

Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.