Το Εργατικό Κέντρο στο πλευρό του ΣΕΣΝΟΧ

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε ενημερώσουμε ότι το Εργατικό Κέντρο Χίου είναι και θα είναι αρωγός στον αγώνα που διεξάγει το ΣΕΣΝΟΧ για την πλήρη στελέχωση και ενίσχυση των δομών υγείας στο νησί μας τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στην Δευτεροβάθμια όπως επίσης στα περιφερειακά ιατρεία, ΕΚΑΒ, Οίκο Ναύτου κτλ.

 

Ενωνούμε τη φωνή μας και με τους εργαζομένους στις δομές υγείας και ζητάμε:

 

  • Άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου Χίου με ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό. Προσλήψεις σε όλες  τις απαραίτητες ειδικότητες (ακτινολόγου, 2ο αιματολόγο, 2ο νευρολόγο, ενδοκρινολόγου, οδοντιάτρου ΑμεΑ κ.λπ.).
  • Άμεση στελέχωση του ΕΚΑΒ με όλους τους απαραίτητους μόνιμους διορισμούς, με τον απαραίτητο αριθμό ασθενοφόρων, κατάλληλα εξοπλισμένων για όλο το νησί ώστε να λειτουργούν τουλάχιστον δύο ασθενοφόρα όλο το 24ωρο.
  • Άμεση στελέχωση των Κέντρων Υγείας, Περιφερειακών και Αγροτικών ιατρείων με όλες τις αναγκαίες ειδικότητες και μέσα.
  • Άμεση στελέχωση του ΕΦΚΑ Χίου με όλο το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
  • Στελέχωση του ακτινοδιαγνωστικού εργαστηρίου του Γ.Ν Χίου και αναβάθμιση των μηχανημάτων του.

 

Η μάχη των διεκδικησεων στην Υγεία είναι διαρκείς και δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη που μαζί θα την δώσουμε ως Φορείς και στο τέλος θα νικήσουμε.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.