Το Εργατικό Κέντρο Χίου θα συμμετάσχει δυναμικά στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου

Το Εργατικό Κέντρο Χίου ενημερώνει ότι θα συμμετάσχει δυναμικά στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022, ώρα 11:00 στην πλατεία Βουνακίου.

Απαιτούμε αύξηση μισθών στο πλαίσιο της τιμαριθμικής αναπροσαρμογής και της ακρίβειας, συλλογικές συμβάσεις πλήρους απασχόλησης, άμεση ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών, καθολική κοινωνική προστασία εργαζομένων/ανέργων/συνταξιούχων, μείωση του ΦΠΑ έως μηδενικό ΦΠΑ στα είδη ευρείας λαϊκής κατανάλωσης, μεταρρύθμιση της λειτουργίας της Αγοράς Ενέργειας και φορολόγηση στα υπερκέρδη των Εταιριών Παροχής Ενέργειας. Φθηνή στέγη για όλους με άμεσα μέτρα που θα στοχεύουν στην αναχαίτιση του κόστους στέγασης και ρύθμιση των κόκκινων δανείων προς όφελος του δανειολήπτη, στελέχωση των ελεγκτικών μηχανισμών (ΣΕΠΕ) και πλήρη στελέχωση Α/βάθμιων και Β/βάθμιων δομών υγείας.

Καλούμε τα Σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου τους εργαζόμενους τους ανέργους και όλους τους συμπολίτες μας την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022, ώρα 11:00 πμ στη πλατεία Βουνακίου με προσυγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Χίου στις 10:00 πμ.

 

Για το ΕΚ Χίου

Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γεν. Γραμματέας

 

Κώστας Λίνας                                                              Δημήτρης Κουτελάκης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.