Το θέμα του κτιρίου της Φοιτητικής Λέσχης Χίου στο δημοτικό συμβούλιο από τη ΛΑΣ

Να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της ακαταλληλότητας του κτιρίου όπου στεγάζεται η Φοιτητική Λέσχη Χίου ζητούν  με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑΣ Δήμου Χίου Μάρκος Σκούφαλος και Κλαίρη Κωστάλα. Σε αυτήν αναφέρουν:

«Το κτήριο της φοιτητικής λέσχης από πλευράς υγειονομείου αλλά και πυροσβεστικής κρίθηκε ακατάλληλο καθώς δεν έχει έξοδο κινδύνου. Το κτήριο αυτό ανήκει στο Δήμο Χίου. Παρόλα αυτά και ενώ οι πανεπιστημιακές αρχές  έλεγαν ότι θα βγει προκήρυξη πρόσκλησης ενδιαφέροντος για νέο χώρο, βγαίνει προχτές απόφαση και εκταμιεύεται όλο το ποσό για το δήμο Χίου μέχρι τέλος του έτους.

Επίσης παρά την αθέτηση της σύμβασης από την ανάδοχο εταιρεία της κάνουν αύξηση, ζήτημα που δεν άπτεται των δικών μας αρμοδιοτήτων αλλά ηθικά απαράδεκτο.

Επειδή το θέμα είναι σοβαρό και το έχουμε ξαναθέσει ζητάμε να έρθει προς συζήτηση στο επικείμενο Δημοτικό συμβούλιο, ώστε να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των φοιτητών μας αναφορικά με τη σίτισή τους στο κτήριο που αποτελεί Δημοτική περιουσία», καταλήγει η επιστολή των δημοτικών συμβούλων της ΛΑΣ Δήμου Χίου Μάρκου Σκούφαλου και Κλαίρης Κωστάλα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.