Το καλό να λέγεται και να προβάλλεται! Πάρκινγκ στον Καμένο Πύργο

 

Εδώ και πολλά χρόνια έχουν πολλοί άνθρωποι αναφερθεί και παραπονεθεί  για τους μπούρλους λάκκους που ήτανε από την αρχή που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Χίου η συγκεκριμένη έκταση και έγινε πάρκινγκ για αποσυμφόρηση της περιοχής που λόγω της Εμπορικής δραστηριότητας από κάθε είδους καταστήματα,  βιοτεχνίες, συνεργεία, Σουπερμάρκετ, ταχυμεταφορές και κάθε επαγγελματικής επιχειρηματικότητας!

Τον χειμώνα ήταν μες τις λάσπες και τα νερά και όποιος πήγαινε το όχημα του για παρκάρισμα ή θα έβρισκε από κάτω ή θα ήταν μες την λασπουριά!
Έχουν γίνει κατά καιρούς διαμαρτυρίες των κατοίκων και πολλών επισκεπτών για την άθλια κατάσταση που επικρατούσε και μάλιστα και από ΜΜΕ αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω τόσα χρόνια!
Επιτέλους σήμερα με μεγάλη μου χαρά είδα αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία και μάλιστα έχει στρωθεί και πατηθεί με οδοστρωτήρα και δεν ξέρω εάν και κατά πόσον υπάρχει η πρόθεση να στρωθεί και με άσφαλτο!
Όπως και να έχει όμως η υπόθεση πρέπει να πούμε ένα μεγάλο Μπράβο στους υπευθύνους της Δημοτικής αρχής γιατί βλέπω ότι τελευταία έχουν ξεκινήσει αρκετά έργα να προχωρούν και πιστεύω να τα δούμε τελειωμένα…όχι όπως το σιντριβάνι της πλατείας Βουνακίου ή Νικολάου Πλαστήρα πού κοντεύει να γίνει όπως το φάντασμα του φράγματος της κόρης το γεφύρι!
Εύχομαι να προχωρήσουν όλα τα προγραμματισμένα έργα με ταχύτητα για να φανεί η επάρκεια της Δημοτικής αρχής απέναντι στους Δημότες και πολίτες της Χίου αλλά και των επισκεπτών!
Καλό απόγευμα με Υγεία και Χαρά!
Χίος 11 Μαΐου 2021 
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.