Το κυβερνητικό κλιμάκιο στα εν εξελίξει έργα της Χίου

 

 

Μετά το νοσοκομείο της Χίου και τη ΒΙΑΛ σειρά είχε το αεροδρόμιο, το δικαστικό μέγαρο και το Κέντρο Έρευνας της Μαστίχας στην Καλλιμασιά για το κυβερνητικό κλιμάκιο που από το πρωί βρίσκεται στο νησί  μας και αποτελείται από τους υπουργούς Υγείας και Μετανάστευσης Θάνο Πλεύρη κα Νότη Μηταράκη και από τους Βουλευτές  Νόνη Δούνια, Χρήστος Κέλλα και Περικλής Μαντά.

Τα μέλη του Κυβερνητικού κλιμακίου επισκέφτηκαν όλα τα εν εξελίξει έργα που υλοποιούνται στη Χίο με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη να σημειώνει: “Αρχικά επισκεφτήκαμε το  Νοσοκομείο συζητήσαμε ‘όλα τα  θέματα που υπάρχουν και αναφερθήκαμε στις αναγκαίες προσλήψεις για να λειτουργήσει το Νοσοκομείο που ήδη λειτουργεί πολύ ικανοποιητικά. Μετά πήγαμε στονν χώρο υποδοχής μεταναστών όπου πλέον δεν απασχολεί τα νησιά μας όπως στο παρελθόν, διότι οι ροές έχουν ελεγχθεί με την πολιτική που ακολουθούμε και ήρθαμε να δούμε και το νέο δικαστικό μέγαρο που υπολογίζουμε ότι σε 1 – 1,5 χρόνο θα έχει ολοκληρωθεί.Από εδώ και πέρα, θα μαζέψουμε όλα τα θέματα που υπάρχουν ώστε κεντρικά να δώσουμε τις λύσεις που απαιτούνται».

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.