Το μήνυμα του Δημάρχου Χίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου της 4ης Φεβρουαρίου ενώνει τη φωνή του υπέρ της ευαισθητοποίησης για την πρόληψη της ασθένειας και υπενθυμίζει ότι η σκέψη, οι προσπάθειες και οι ευχές όλων μας για νικηφόρα θεραπεία πρέπει να συνοδεύουν αδιάλειπτα τον αγώνα των συνανθρώπων μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον καρκίνο.

Παράλληλα, ο Δήμος Χίου έχει πάντα ανοιχτή την αγκαλιά του προκειμένου να προωθήσει μηνύματα και δράσεις με γνώμονα την πρόληψη, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για το σοβαρό αυτό θέμα. Έτσι, λοιπόν, και φέτος συμμετέχει στο πλαίσιο των δράσεων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, φωταγωγώντας αύριο κατά τις βραδινές ώρες το Κεντρικό Δημαρχιακό Μέγαρο. Μέσω αυτής της συμβολικής ενέργειας επιδιώκεται η στήριξη του αντικαρκινικού αγώνα και η ανάδειξη της πρόληψης ως βασικού συμμάχου για τη θωράκιση της υγείας μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.