Το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου ταξιδεύει στις Οινούσσες

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά με φεγγάρι και με εξαιρετικά μουσικά σονέτα υπόσχεται απόψε το βράδυ ο Δήμος Οινουσσών στον εντυπωσιακό συναυλιακό χώρο του Αμφιθεάτρου.

Το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου σαλπάρει για το ακριτικό μας νησί προτείνοντας το κουαρτέτο εγχόρδων Giocoso String Quartet, το οποίο ταξιδεύει από την μακρινή Βιέννη για να μας αφηγηθεί τις δικές του μουσικές ιστορίες.

Το κουαρτέτο αποτελείται από νέους ταλαντούχους μουσικούς, οι οποίοι έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στον τομέα τους. Έχουν κάνει διεθνείς παρουσίες σε γνωστές ανά τον κόσμο μουσικές αίθουσες, αλλά παράλληλα έχουν αφιερώσει εμφανίσεις τους και σε κοινό, που λόγω συνθηκών δεν έχει αυτή τη δυνατότητα να βρεθεί σε τέτοιους μουσικούς χώρους.

Στο Giocoso String Quartet μετέχουν οι: Sebastian Caslenau και η Dorothea Stepp στο βιολί, η Martha Windhagauer στην βιόλα και ο Alexander Kovalev στο τσέλο. Στο δεύτερο μέρος συμπράττουν μαζί τους μουσικά οι βιολονιστές Όλγα Holdorff – Μυριαγκού και ο Φώτης Πέζος.

Παρακαλούνται οι θεατές να προσέλθουν εγκαίρως στο Αμφιθέατρο μέχρι τις 20.45 περίπου για να τακτοποιηθούν στις θέσεις, όπως ορίζουν οι υγειονομικές οδηγίες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οινούσσες 04.08.2020

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.