Το νέο σποτ του Υποψήφιου Δημάρχου Στ. Κάρμαντζη

Πριν από λίγες ημέρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου τηλεοπτικό σποτ του υποψηφίου Δημάρχου Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές. Στο σποτ ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό «Σύμπραξη Δημιουργίας» αναφέρει όλα όσα έχει προσφέρει από τη θέση του Περιφερειάρχη στο τόπο μας, τους αγώνες και τα έργα που κατάφερε να ολοκληρώσει μαζί με τους συνεργάτες του, κατά τη θητεία του στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

Με το σύνθημα «Εμείς και θέλουμε και μπορούμε», ξεκινά τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης. Συγκεκριμένα ο ίδιος σε δήλωσή του αναφέρει:

«Θέλουμε η Χίος μας να έχει την φωνή που της αξίζει, ασυμβίβαστα, έντιμα, καθαρά, δημιουργικά, με ανοικτές πόρτες, ανοικτή αγκαλιά, με ανθρωπιά και αποτελεσματικότητα! Αυτό αξίζει η Χίος μας, αυτό αξίζουν οι Χιώτισσες και οι Χιώτες! Πάμε λοιπόν όλοι μαζί, πάμε δυνατά γιατί εμείς, και το θέλουμε, και το μπορούμε!!!! Σας θέλουμε κοντά μας, σας θέλουμε διπλά μας σε αυτή την πορεία, σας θέλουμε μαζί μας σε αυτό τον αγώνα!!!!!».

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το video του Σταμάτη Κάρμαντζη από την Σύμπραξη Δημιουργίας:

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.